У жељи да поново оживи рад аматерског позоришта, Култрурни центру „Чукарица“ од ове сезоне покреће Студио глуме за одрасле, где ће сви они који воле ову врсту уметности моћи на креативан начин да проведу своје слободно време. Прва два часа су бесплатна и биће одржана, 22. и 23. августа са почетком у 19 часова.

Кроз овај програм појединци ће имати прилику да се изразе, да буду своји, аутентични и слободни. Они ће учити како да савладају трему, како да се концентришу, понашају на сцени и пред камером, да импровизују, али и како да функционишу у групи и буду њен незаменљив део.

Часове глуме води Татјана Поповић, стални члан Глуме за одрасле од њеног оснивања и активни учесник у креирању различитих драмских концепата - вежби, скечева, кратких драмских форми и представа. У свом досадашњем аматерском искуству, одиграла је преко 10 представа школе на сценама и фестивалима на којима је и награђивана, широм Србије, али и у иностранству, а више пута је учествовала и у различитим филмским и телевизијским остварењима и рекламама. Као коаутор сарађивала је на изради пројекта представе за децу ‘’Храбри опрашивачи’’, у којој и игра, а која је премијерно изведена ове године.

Часови су намењени аматерима и свима који имају потребу за јавним наступом.

Максималан број полазника је 12. Заинтересовани се могу пријавити сваког радног дана од 8 до 14 часова, на телефон 3552 678. За све додатне информације можете позвати Татјану Поповић на број тел. 060/1363 633.