Чланови већа

Чедомир Совтић

Ресорна задужења: комунална инфраструктура - асфалтирање улица и тротоара, сигнализација, улична расвета и ЕДБ.

 

тел. 3052-120,
факс 3052-472,
e-mail: csovtic@cukarica.rs

 

 

 

 

Рођен је 14. фебруара 1983. године у Београду. Завршио је Гимназију Борислав Петров Брацау Вршцу, а потом Факултет за пословне студије, смер Међународно пословање, и стекао звање дипломирани економиста.

Од јула 2008. године до септембра 2009. године радио је као менаџер продајепреузимач ризика, организатор продаје у Компанији ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.о. Од јула 2011. године до октобра 2014. године радио је као предузетник у Мењачници „Неша. Од јуна 2015. године до јуна 2019. године запослен у Градском правобранилаштву града Београда, са звањем самостални саветник за финансијско материјалне послове. Од јуна 2019. године до септембра 2020. године члан Већа ГО Чукарица. Од јуна 2020. године до јула 2024. године члан Већа ГО Чукарица. Положио је државни стручни испит. Поседује потврду о завршеној обуци „Основи финансијског управљања и контроле“, уверење за корпоративно управљање у јавним предузећима, као и сертификат за израду ЕУ пројеката.

Говори енглески језик.

Ожењен, отац једног детета.

Члан Српске напредне странке.

 

Ђорђе Булић

Ресорна задужења: омладина и спорт

 

 тел. 3052-135 
 факс 3052-473 
 e-mail: djbulic@cukarica.rs

 

 

 

 

Ђорђе Булић је дипломирани комуниколог са завршеним мастер студијама на Факултету за пословне студије, где је стекао звање мастер економисте. Професионалну каријеру у спортском менаџменту започео је 2001. године када је постао директор ФК Сремчица, где је био одговоран за вођење клуба, организацију тимских активности, финансијско управљање и развој клупске инфраструктуре. Током његовог мандата, клуб је остварио запажене резултате и унапредио свој статус на спортској сцени. Године 2003. постао је члан управе ФК Железник. Био је задужен за стратешко планирање, управљање тимом и имплементацију одлука које су доприносиле расту и стабилности клуба. Рад у управи клуба трајао је до 2005. године када је преузео власништво над ФК Железник. Као власник, наставио је са унапређењем клуба, инвестирајући у инфраструктуру, играче и особље, чиме је ФК Железник постао један од угледнијих фудбалских клубова у региону. Од 2010. до 2021. године био је председник ФК Раднички Нови Београд. Био је одговоран за све аспекте рада клуба, укључујући организацију спортских догађаја, финансијско пословање, маркетинг и односе са заједницом. Под његовим вођством, клуб је остварио бројне спортске успехе и постао препознатљив по квалитетном раду са младим играчима. Поред својих улога у фудбалским клубовима, оснивач је Спортског друштва Железник (СД Железник) и Боксерског клуба Железник (БК Железник). Његов ентузијазам и посвећеност допринели су развоју ових организација, које су постале значајне институције за промоцију спорта и здравог начина живота у локалној заједници. Дуги низ година, обављао је менаџерске дужности у угоститељским објектима, што је подразумевало свеобухватно вођење операција, управљање особљем, надзор над финансијским пословањем, као и стално унапређивање понуде и квалитета услуга. Последњих десет година у сарадњи са академском заједницом, посветио је своје напоре развоју приватног истраживачког пројекта, фокусираног на пословни консалтинг. Кроз овај пројекат, пружа стратешке савете и подршку предузетницима и компанијама, помажући им да унапреде своје пословање и остваре раст.

Члан Српске напредне странке.

 

Дејан Јосифоски

Ресорна задужења: комунална инспекција, комунална милиција, ЈКП "Градска чистоћа", зоохигијена и ЈКП "Зеленило Београд".

 

тел. 3052-135,
факс 3052-472,
e-mail: djosifoski@cukarica.rs


   

 

 

 

 

 

Рођен 16. јануара 1973. године у Београду. Основно и средње образовање стекао у Београду. Завршио Правни факултет и стекао звање дипломираног правника, такође у Београду. Срећно ожењен, отац двоје деце. Од рођења живи на територији општине Чукарица. Од 1992. до 2015. године запослен у НИС Петрол а.д. Од 2016. године се бави приватним предузетништвом.

Члан Српске напредне странке.

 

Др Слађана Томић

Ресорна задужења: предшколске установе, особе са инвалидитетом и здравство, социјална политика, ромска питања и пензионери.

 

тел. 3052-120,

факс 3052-472,

e-mail: stomic@cukarica.rs

 

 

 

Рођена jе 27. маја 1973. године у Богатићу. Завршила је средњу медицинску школу у Шапцу, смер санитарно-еколошки техничар (просечна оцена 5,00). Дипломирала је 2001. године на Медицинском факултету Универзитета у Београду са просечном оценом 8,06. Од 2015. године је запослена у ДЗ „Савски Венац“. У току рада у ДЗ радила је у оквиру опште медицине, годину дана на кућном лечењу, четири године у школском диспанзеру са популацијом деце 7-19 година. Говори руски језик-средњи ниво. Поседује лиценцу менаџмент у здравству.

Удата, мајка двоје деце.

Члан Српске напредне странке.

 

Миљан Ћеранић

Ресорна задужења: основно, средње, више и високо образовање, односи са верским заједницама.

 

тел. 3052-140,

моб. 060/7330735

факс 3052-472,

e-mail: mceranic@cukarica.rs

 

 

 

Миљан М. Ћеранић, по занимању спортски менаџер и теолог. Рођен 1973. године у Београду. Живи и ради са породицом, школском децом, на Чукарици у насељу Филмски град. Обављао је дужност члана Већа ГО Чукарица, ресорних задужења основно, средње, више и високо образовање и односи са верским заједницама у периоду од 2021. до 2024. године. Као приватни предузетник држао је „Филм“ кафе у дворани Дома синдиката. Дуже време био је директор за људске ресурсе у ФЦП Холдингу. Бавио се грађевинским предузетништвом, као грађевински техничар – предузимач, поседује лиценцу за професионално управљање стамбеним заједницама. По позиву је верски аналитичар бриселског института 4С. Имао је мандат председника Управног одбора Установе културе Продајне галерије Београд. Председник је Црквеног одбора Храма светог Георгија Победоносца – Дубровско и члан више других црквених одбора на Чукарици. Оснивач је и директор Православног спортског друштва „Света Србија“ са којим већ две деценије ниже културно спортске успехе. Радио је као технички директор издавачког подухвата непревазиђене монографије „Београд град тајни“. Песник, аутор Књижевне задруге. Говори енглески и црквенословенски, а служи се француским језиком. Добитник Змајевих награда за поезију, као и многобројних благодарница, ордена и Патријарашких грамата. Успешно је покренуо и проводи продукцију и маркетинг националних и верских приредби. Навешћемо „Дани Михољске превлаке у Београду“, Обновимо небеско – Храм Дубровско, традиционални Свечани видовдански концерт Србија се роди, борбу за позитиван природни прираштај.

Представља Самосталну српску странку – Андреја Младеновић.

 

Јелена Милосављевић

Ресорна задужења: ЈП "Градско стамбено", електране, екологија, односи са удружењима грађана, култура и СКГО.

 

тел. 3052-199,
факс 3052-473,
e-mail: jmilosavljevic@cukarica.rs

 

 

 

 

Рођена je 27. августа 1981. године у Београду, староседелац Бановог брда. Завршила je ОШ „Јосиф Панчић“, потом средњу Архитектонску техничку школу за високоградњу „Војислав Илић“. Дипломирала je на Шумарском факултету Универзитета у Београду, смер пејзажна архитектура. Стечено звање дипломирани инжењер шумарства за пејзажну архитектуру. Положила је државни стручни испит. Од 2008. до 2019. године - квалитет организације, примена Каизена. Била је запослена у Министарству заштите животне средине као републички инспектор - координатор за праћење и спровођење мера превентивног деловања у области заштите животне средине. Поседује сертификат Српске политичарке од пријатељске земље Кине, 2024. године.

Члан Српске напредне странке.

 

Никола Ђукановић

Ресорна задужења: привреда, предузетништво, запошљавање и пољопривреда.

 

тел. 3052-120,
факс 3052-472,
e-mail: ndjukanovic@cukarica.rs

 

Рођен је 13. децембра 1980. године у Вировитици. Основну и средњу школу завршио је у Београду.

Дипломирао је на Географском факултету Универзитета у Београду - смер дипломирани демограф.

За одборника ГО Чукарица биран 2004, 2008. и 2016. године. У мандату 2008-2012. био је одборник у Скупштини града Београда. Од 2018. обавља функцију члана Већа ГО Чукарица.

Члан Српске напредне странке.

 

Бранка Спаић Флегер

Ресорна задужења: финансије, буџет, мали радови и месне заједнице.

 

Тел.011/3052-199

e-mail: bsfleger@cukarica.rs

 

 

 

 

Рођена је 1. фебруара 1969. године у Сарајеву где је и стекла основно и средње образовање. Од 1996. године живи на територији општине Чукарица. По занимању је дипломирани економиста, смер финансије и ревизија и економиста робног промета Универзитета у Новом Саду. Има положен државни испит, сертификат за буџетског рачуновођу и завршену обуку за имплементацију финансијског управљања и контролу Министарства финансија Републике Србије. Од 1993. до 2006. године радно ангажована у приватним компанијама на пословима шефа рачуноводства и руководилац финансија. Од 2006. до октобра 2021. године радно ангажована код индиректног буџетског корисника на пословима шефа рачуноводста и руководилац ФУК-а. Од октобра 2021. године радно ангажована у Градској општини Чукарица на пословима контиста индиректих буџетских корисника. Од маја 2022. године обавља функцију члана Већа ГО Чукарица.

Удата, мајка једног детета.

Члан Српске напредне странке.

 

Александар Благојевић

Ресорна задужења: јавни превоз ("Ласта", "ГСП" и стајалишта), ЈКП "Водовод и канализација", водопривреда и ванредне ситуације.

 

тел. 3052-120,

факс 3052-473,

e-mail: ablagojevic@cukarica.rs

 

 

Рођен је 17. марта 1962. године у Новој Вароши, Република Србија. Ожењен, отац једног детета. Дипломирани је економиста. Има положен државни испит. Одборник у Скупштини општине Чукарица у периоду од 2012. до 2016. године. Члан Већа општине Чукарица у периоду 2016-2020. године.

Радно искуство:

-ЈКП „Градска чистоћа“ – координатор за борбу против корупције

-Привредна комора Београда – самостални стручни сарадник

-„Српска банка“ а.д. – координатор пословница

-„Политика“ а.д. – „Политика, новине, магазин“ – сарадник

-„Рекреатурс“ а.д. – интерна контрола

Члан Покрета социјалиста.