Традиционалмо, уочи празника, деца и млади, корисници и ученици ШОСО „Свети Сава“ на Умци, деца из Установе за децу и младе Сремчица, Удружења „Путоказ“ и Удружења ОСИ Победник изложили су, заједно са радним терапеутима, своје уникатне новогодишње и божићне украсе. Изложбу и излагаче су посетили председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић и чланица Већа Стана Лукић која је додала да јој драго да су и грађани у учесници навикли на ову лепу традицију и да је сваке године све већи број радова и поштовалаца креативности и уникатног стваралаштва.

Продајна изложба је одржана у холу Градске општине Чукарица, а сви који су били у општини имали су прилику да, купивши креативне радове младих, украсе свој дом за празнике. Средства од продаје биће искоришћена за наставак радне терапије која подстиче креативност, маштовитост и таленте деце и младих, тако да је и прави материјал од великог значаја.

Претходна изложба радова и новодогодиењих украса одржана је крајем новембра, а имајући виду интересовање и лепоту украса, пар дана пред Нову годину, излагачи су се поново окупили у холу општине Чукарица.