-Одржана 28. седница Скупштине

Одборници Скупштине ГО Чукарица, усвојили су на 28. седници одлуку о буџету општине Чукарица за 2020. годину, у износу од 1.020.390.355,00 динара.

Одборници су усвојили кадровски план запослених у Управи за ову годину. Усвојена су решења о давању сагласности на програм рада , на финансијски план и правилник о систематизацији послова у КЦ „Чукарица“.

Одборници су донели решење о давању сагласности на програм рада и финансијски план „Галерије 73“, као и информацију о међународној сарадњи ове установе. Усвојена су и решења о програму рада, финансијском плану Спортске организације Чукарица, закључак о давању сагласности на одлуку о расподели добити ЈП „Пословни центар“ за 2018. као и решење о давању сагласности на програм рада Пословног центра. Усвојена је Стратегија развоја општине 2020-2025. , као и статут Туристичке организације Чукарица, а одборници су усвојили измену решења о образовању Општинског штаба за ванредне ситуације. Усвојена су решења о именовању заменика и члана Изборне комисије, као и Оријентациони програм рада Скупштине за први квартал.