Заједничким дружењем, представом, уз логорску ватру и ватромет, завршен је овогодишњи „Летњи спортско-образовни камп Чукарица 2021“, који је Градска општина Чукарица овог лета организовала на Ади Циганлији.

Камп је одржан од 26. јула до 27. августа, а на целодневном недељном дружењу учествовало је 125-оро чукаричких основаца, узраста од 10 до 13 година.

Поновно окупљање свих полазника са аниматорима „Мог супер распуста“ и организаторима кампа из Канацеларије за младе општине Чукарице, протекло је уз пуно радости, смеха, загрљаја и понеку сузу, јер се незаборавно дружење, за ову годину привело крају.

Радост са малишанима поделио је и председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић који је поздравивши учеснике, рекао да му срећна лица деце све говоре и да му је драго да су и они и родитељи презадовољни овогодишњим дружењем на Ади Циганлији.

„Ваша насмејана лица довољно говоре колико вам је било лепо овог лета на кампу, колико сте нових, занимљивих вештина научили и што је најважније, колико сте нових пријатељстава стекли. Трудићемо се да ово буде традиција и да се из године у годину чукарички основци радују и део распуста проводе у спортском кампу на Чукарици“.

Председник се овом приликом захвалио деци и родитељима, као и аниматорима „Мог супер распуста“ и свима који су учествовали у организацији и припреми кампа.

Било нам је прелепо“, пуни су утисака малишани који су једва чекали да се поново виде, “научили смо и да весламо, да постављамо шатор, да причамо на грчком, али највише смо се радовали новим другарима, аниматорима и сваком дану проведеном у кампу“, пресрећни су чукарички основци.

Аниматори су били и протагонисти завршне представе која је уз наше митове и легенде, децу повела у праву авантуру у природи, уз логорску ватру.

На овогодишњем кампу, уз бројне вештине сналажења у природи и спортске дисциплине, деца су имала прилику да уче и грчки, па су показали и како певају на грчком језику.

За крај, деци је приређен ватромет, након којег су се окупили и размењивали поздраве и утиске са аниматорима Марком, Милицом, Луком, Нином, Миром из Канцеларије за младе, Зојом, Петросом, тренерима веслања Аном и Душаном.